Vi har tre kandidater til årets fotballfrivillig

For tredje året skal OBOS i samarbeid med Norsk Toppfotball, Toppfotball Kvinner og Norsk Ligafotball kåre Årets fotballfrivillig. Vi har tre fantastiske kandidater som kan stikke av med prisen. Les mer og stem!

Annonse:

Idretten er avhengig av frivillige. Uten alle de fantastiske frivilige som Tromsø IL har og den uvurderlige innsatsen som gjøres, ville det ikke vært mulig å skape de gode opplevelsene for både barn, supportere og besøkende på våre arrangementer. Derfor er vi stolte over å ha tre sterke kandidater i semifinalen til «Årets Fotballfrivillig», en kampanje som kårer en enkeltperson eller en gruppe frivillige som bidrar til gode fotballopplevelser, på treningsfeltet eller på stadion.

STEM HER

Kandidat 1: Eli Margrethe Sawyer

Eli er kjent som en person som alltid er til stede, både i fotballen og på andre arrangementer i byen. Til tross for at hun lever med kroniske smerter, er hun en uvurderlig ressurs for Tromsø IL, der hun arbeider både på kampdager og i ukedagene. Hun hjelper til med alt fra salg av varer til organisering av garderober for både akademiet og kvinnesiden i klubben. I tillegg er hun alltid klar til å bake kaker til bursdager, smøre brødskiver og til og med knytte skoene til de minste spillerne – alltid med et smil om munnen.

Stem på Eli her

Kandidat 2: Carl Jonas Kristiansen

Carl Jonas er en enestående far som bidrar til sine barns fotballklubber som både trener og frivillig. Han er en uunnværlig støttespiller for klubbene og stiller alltid opp når det trengs. Hans engasjement er et flott eksempel på hvor viktig foreldreengasjement er for å gi barna en god fotballopplevelse. Hans innsats inspirerer både barn og voksne, og han viser hva det betyr å være en dedikert frivillig.

Stem på Carl Jonas her

Kandidat 3: Margrethe Nordnes Heggebakken

Margrethe har i flere år vært en drivkraft innen jentefotballen, der hun har vært en varm og engasjert trener for TIL-jentene som nå går i 7. klasse. Hun er dypt engasjert i klubbens elitesatsning på kvinnesiden og er en rollemodell for unge spillere. Margrethe er alltid på plass, uansett vær og tid på året, og har blitt et kjent ansikt på treningsfeltet med sitt genuine engasjement for jentefotballen.

Stem på Margrethe her

 

Alle våre kandidater viser at fotballen i Tromsø IL er avhengig av mennesker som gir av seg selv – og det i bøtter og spann. Gjennom deres utrettelige arbeid skaper de gode minner og trygghet for neste generasjon fotballspillere. Det er disse menneskene som er med på å forme klubben og miljøet rundt den, og det er vi evig takknemlige for.

STEM PÅ ÅRETS FOTBALLFRIVILLIG

Hvem som vinner prisen som «Årets Fotballfrivillig», gjenstår å se, men én ting er sikkert – Tromsø IL har uvurdelige og fantastiske frivillige!

Du kan lese mer om vårt frivillig arbeid her

Ønsker du å bli frivillig? KLIKK HER
For spørsmål om frivillig rollen, kontakt Tommy Hamsund 

Annonse fra Eliteserien: