Ta med klassen gratis på kamp 3. november

For siste gang i år kan du ta med hele klassen på TIL-kamp, helt gratis. Under finner du informasjon om hvordan du får tak i billetter.

Annonse:

Vi gjentar suksessen med å invitere skoleklasser på kamp søndag 3. november kl 17 når vi tar i mot HamKam. Tidligere "skolekamper" har vi samlet 2000 barn på stadion og hatt en fantastisk opplevelse sammen hver eneste gang. 

Tilbakemeldingene klubben fikk var at ungene storkoste seg på kamp, stemningen var på topp og at det var utrolig trivelig å tilbringe tid sammen med vennene og klassekameratene på Romssa Arena. De satt rett og slett igjen med en unik opplevelse som de delte sammen med veldig mange. 

Nå kan foreldregruppa, læreren eller vennskapsgruppa arrangere et felles arrangement, uten å ta av klassekassen.

Glade venner på kampen mellom Tromsø og Bodø/Glimt
Glade venner på kampen mellom Tromsø og Bodø/Glimt

Slik får dere tak i billetter

Send e-pos med navn på skole, antall, kontaktinfo til kontaktperson til [email protected](1 voksen per 5. barn er gratis)

Eksempel: Tromsø skole klasse 6A. 23 stk + 4 voksne. Kontaktperson: Ola Normann, Tlf. 12345678 e-post: [email protected]

Første skoleklasser til mølla!

Andre voksne som ønsker å være med barna på kamp kan kjøpe billett på samme felt som klassen får utdelt i sin bekreftelsesmail.

Øvrige billetter kan kjøpes her

Annonse fra Eliteserien: