Overbelastning førte til trøbbel for billettsalget til Europakampen

Det var stor pågang da billettene til europakampen mot KuPS ble sluppet torsdag kveld. Under finner du som sesongkortholder informasjon fra billettansvarlig.

Annonse:

I går den 18.07, kl.20:00 ble billettene til årets første europakamp sluppet, og systemet ble overbelastet hos vår billettleverandør TicketCo. Samtidig var TicketCo i gang med å sende ut ca. 2,500 e-poster med individuell link til alle som skulle hente ut sin (e) gratisbillett (er). Det var lagt opp slik at alle som har flere enn ett sesongkort fikk sine seter samlet, men ved en feil har de tildelt de aller fleste tilfeldige seter, noe de har jobbet med å rette opp i natt. Alle skal få en ny link hvor de kan hente ut sine seter, eller i hvertfall på samme felt, og samlet om man har flere sesongkort.

Vi kan dessverre ikke garantere at samtlige får sitt sedvanlige sete til kampen, da vi har måtte utarbeide et helt nytt setekart for å møte UEFA sine krav, blant annet må nå A, D, H og L ha faste seter, der de normalt i Eliteserien har fritt setevalg. I tillegg har vi måtte flytte bortesupporterne til cooptribunen (Felt D), og all skrivende presse må også oppholde seg på cooptribunen (Felt C). De dette har påvirket, har vi forsøkt å flytte til nærmeste tilgjengelige sete slik at de ikke havner langt unna sine vanlige plasser.

Tromsø IL og TicketCo beklager ekstraarbeidet, men lover at vi skal rydde opp i dette slik at alle får billettene de skal ha, og vi skal strekke oss så langt som mulig for å få folk inn på sine vanlige plasser.

Vi ber alle som har løst inn billetter med feil sete og/eller feil antall tar kontakt med oss på [email protected], her oppgir du fullt navn, felt, rad og sete, samt. Antall billetter du skulle ha, og hvor mange du faktisk har fått.

De som har løst inn flere billetter enn de skal ha vil få disse slettet, og så få tilsendt nye. Det er den/de nye billetten(e) som er gyldig på kampen.

Med vennlig hilsen

Tommy Hamsund, arrangement- og billettansvarlig.

Annonse fra Eliteserien: