Bli med på årets kronekamp

Konseptet "Kronekampen" er enkelt - desto flere som bidrar til kampanjen, jo bedre forutsetninger skaper vi for kvinnesatsningen i TIL og Nord-Norge.

Annonse:

ÅRETS KRONEKAMP - For kvinnesatsningen i TIL

Tromsø IL har tatt et aktivt valg og ønsker å utvikle klubben i en retning av et sterkere samspill med omgivelsene til klubben.

Vi ønsker å legge til rette for en helhetlig utvikling av fotballen i regionen, og nå som vi har kvinnesatsning i klubben, styrker vi vår posisjon som en ledende klubb i Nord-Norge. Det er viktig for oss å skape en felles identitet der alle i Tromsø IL føler seg som en del av samme lag.

Med hjelp fra flere, skal vi legge til rette for en enda bedre hverdag og fotballopplevelser for alle i Tromsø Idrettslag.

SLIK FUNGERER DET

Kampen mot Bodø/Glimt lørdag 19.oktober er utsolgt. Det betyr at for hver krone du som bedrift eller privatperson bidrar med, multipliseres det med 6691, tilsvarende antall tilskuere på stadion.

Dersom 50 bedrifter f.eks bidrar med 1 krone hver, så har vi samlet inn 334 550,- til kvinnesatsingen i klubben. Målet er å samle inn minst 1million kroner gjennom kampanjen. 100% av midlene øremerkes til kvinnesatsningen i klubben.

BLI MED Å BIDRA

Vi oppfordrer alle våre røde og hvite til Å ta det del i kronekampen - samtidig utfordrer vi våre samarbeidspartnere, næringslivet og supportere til å gi et valgfritt kronebeløp per tilskuer til kampen mot Bodø/Glimt.

Minste beløp for privatpersoner pr tilskuer er 5 øre pr tilskuer, dermed blir bidraget ved et utsolgt Romssa Arena 335 kr.

Klikk her for å bli med


Bli med å bidra til et sterkere fellesskap!

DISSE ER MED

 

Annonse fra Eliteserien: