Flere TIL-spillere på landslagsoppdrag

Både A-laget og akademiet har spillere som har blitt tatt ut til landssamlinger.

Annonse:

September måned er det landslagspause, men det er flere av spillerne i Tromsø IL som ikke får bruke tiden til pause. Det er nemlig fem spillere fra klubben som er tatt ut til landslagsoppdrag.

  • Tobias Guddal og Lasse Nordås er tatt ut av landslagstrener Jan Peder Jalland til U21-troppen som skal møte Latvia borte 5. september og Italia hjemme i Stavanger 10. september.
     
  • Hunor Bogdan, som tidlig daglig spiller på TIL B er tatt ut til den ungarske G19-troppen som skal spille turnering i Serbia 5.-10. september.
     
  • Sean Lucien Nilsen-Modebe, som også har kamphverdagen sin på TIL B, er blitt tatt ut av landslagssjef Bengt Sæternes til firenasjonersturneringen mot Sverige, Danmark og Belgia i Sverige 4.-11. september.
     
  • Aleksander Lilletun Elvebu, som spiller for TIL Nasjonal G15 og Nasjonal G17, er tatt ut av landslagssjef Bjørn Johansen i G15-troppen som skal møte Sverige til dobbelkamp 12. og 15. september.
  • Mia Oppheim, som spiller for TIL Jenter 2009, er tatt ut på J15 landslaget som skal møte Sverige til dobbeltkamp på østlandet 17. og 20. september. 

Vi ønsker spillerne lykke til på sine landslagssamlinger!

Annonse fra Eliteserien: