Endelig er det snart klart for Nord-Norges største festival!

22.-24. august fylles Prostneset med de beste artistene, kunst, streetfood, magisk stemning og 14.000 fantastiske publikummere hver kveld. En bedre start på høsten kan man vel ikke finne? Billettene går raskt, så her gjelder det å ikke sitte for lenge på gjerdet!

Annonse:

3 dager, 21 artister

Årets program inneholder hele 21 konserter, fordelt på tre dager. På plakaten finner du blant annet navn som Zara Larsson, Undergrunn, Dagny, Gabrielle, Tiësto, Veronica Maggio og Emilie Nicolas. Det er nok også gode sjanser for å få høre «Rød og hvit fra Tromsø» når våre egne gutter i Snö entrer scenen på torsdag! Hvor mange TIL-skjerf kommer vi til å få se i været denne kvelden?

Se hele Rakettnattprogrammet her.

Rakettnatt Fri

Torsdag er det igjen klart for Rakettnatt Fri, da festivalområdet også er tilgjengelig for ungdom som fyller 15 år i år og oppover. Rakettnatt Fri er også en del av festivalpasset, og har en artistrekke på scenen som ikke står tilbake for noen av de andre festivaldagene. Her får du servert artister som Synne Vo, Bausa og Kjartan Lauritzen, samt lokale navn som Kitty Mack og Snö. En av årets aller største bookinger, selveste Zara Larsson, avslutter torsdagskvelden!

Se hele programmet for Rakettnatt Fri her.

Festivalområdet

Musikken står som alltid i fokus på Rakettnatt, men rundt omkring på festivalområdet finner du også mye annet spennende! Ta for eksempel turen innom teltet til Rein Love og sjekk ut årets Rakettnatt-merch, sikre festivallooken med midlertidige Rakettnatt-tatoveringer og nyt deilig streetfood fra lokale aktører mens du hviler beina i matteltet. Sjekk ut Sparebank 1 lounge, slipp deg løs på silent disco og gå på oppdagelsesferd for å få med deg små og store overraskelser rundt omkring på festivalområdet.

Dette er lurt å huske på når du skal på Rakettnatt

Billetten din byttes til armbånd før du går inn på festivalområdet. Vil du unngå å stå i kø når din favorittartist går på scenen? Da anbefaler vi at du får satt på armbåndet i forkant! Allerede en uke før festival åpnes det for armbåndsbytte både på Jekta og i sentrum, nøyaktige tidspunkt annonseres i august.

Aldersgrensen på torsdag er 15 år (du må fylle 15 i 2024), og fredag og lørdag er det 18 års aldersgrense på festivalen.

Du finner et rikt utvalg av deilig streetfood på festivalområdet, levert av lokale restauranter og matleverandører. Sjekk også ut de forskjellige barene våre, her finner du mye godt! Du betaler en miljøavgift på 20 kr første gang du kjøper drikke. Leverer du inn glasset ditt når du skal ha en ny enhet, betaler du ingen avgift. På denne måten sørger vi sammen for at glassene resirkuleres og gjenbrukes, isteden for å ligge igjen ødelagt på bakken! 

Lurer du på hva du kan ha med deg inn på festivalområdet? Her finner du all praktisk informasjon. 

Har du ikke kjøpt billett enda? Da sikrer du deg din her!

Vi gleder oss enormt til festival og til å se dere!

Annonse fra Eliteserien: