Billettjakt i Tromsø sentrum: Finn 2 billetter til Slaget om Nord-Norge

Billettjakten starter lørdag kl 10:00. Les mer og få hint om hvor du kan begynne letingen her.

Annonse:

 

Billettjakten starter lørdag kl. 10:00

Gikk du glipp av billettsalget til den utsolgte storkampen mot Bodø/Glimt den 19. oktober? Det er fortsatt en sjanse til å få med deg oppgjøret. Sammen med Tromsø sentrum har Tromsø IL nemlig gjemt to billetter til kampen, og nå inviteres du til en billettjakt gjennom byens gater.

Lørdag kl. 10:00 går startskuddet for billettjakten. Billettene er gjemt i en av butikkene i Tromsø sentrum, og det er opp til deg å finne dem. Det blir en perfekt anledning til å kombinere en hyggelig bytur med muligheten til å vinne billetter til det som kanskje er en av årets viktigste kamper.

Hvordan delta?

Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp i Tromsø sentrum på lørdag. For å hjelpe deg litt på veien har vi et viktig hint: Se etter TIL-flagget! Butikken som gjemmer billettene vil nemlig ha et Tromsø IL-flagg utenfor, så hold øynene åpne etter dette røde og hvite symbolet mens du går fra butikk til butikk.

Bli med på moroa

Ta med venner, familie eller andre TIL-supportere på en morsom byvandring, og kanskje du er den heldige som går hjem med de ettertraktede billettene i lomma. Dette er også en flott anledning til å støtte de lokale butikkene i Tromsø sentrum, som er en viktig del av byens fellesskap.

Vi ønsker alle deltakere lykke til i jakten – husk, billettene er der ute og venter på å bli funnet!

Klarer du å spotte TIL-flagget, er du ett steg nærmere en plass på tribunen på lørdag kl 18.

Lykke til!

Annonse fra Eliteserien: