Gutan skal til Luxembourg eller Finland

Under dagens trekning ble det klart at vi skal møte vinneren av kampen mellom FC UNA Strassen og KuPS Kuopio i vår første kvalifiseringsrunde (Q2) til UEFA Conference League.

Annonse:

Tromsø skal møte vinneren av kampen mellom FC UNA Strassen og KuPS Kuopio i vår første kvalifiseringsrunde (Q2) til UEFA Conference league. Vi spiller første kamp borte i henholdsvis Luxembourg eller Finland 25. juli og returkampen 1. august vil spilles hjemme på Romssa Arena.

FC UNA Strassen spiller til vanlig i BGL Ligue, hvor de endte på en 6. plass. For mer informasjon om UNA Strassen, les her.

KuPS Kuopio spiller til vanlig i Veikkausliiga, øverste nivå i Finland og ligger foreløpig på 1. plass hittil i sesongen. For mer informasjon om KuPS Kuopio, les her

Tromsø IL og de potensielle motstanderlagene jobber  fortløpende med kamptidspunkt og detaljer for både borte- og hjemmekampen. Merk at tidspunkter må godkjennes av UEFA før de fastsettes endelig.

Dersom vi møter KuPS har klubbene sendt inn ønske til UEFA om avspark kl 18.00 lokal tid (17.00 norsk tid) i Kuopio  25. juli, og kl 19.00 hjemme i Tromsø 1. August.

Billetter:

Klubben kommer tilbake med informasjon rundt billettslipp til kampene så snart alle detaljer er på plass og godkjent. Den siste kampen (Q1) mellom de potensielle motstanderne spilles 18. juli, og da blir det endelig klart hvem vi møter i Q2.

Som bortelag har vi gjennom UEFA krav på minimum 5% av UEFA-godkjent tribunekapasitet på bortebane. KuPS hjemmebane, Vare Arena, har en UEFA-godkjent kapasitet på 3300. Hjemmebanen til UNA Strassen, Complexe Sportif Jean Wirtz, har en kapasitet på 1500, så deres kamper vil spilles på en stadion i Dudelange.

Sesongkortholdere og personer med TIL+ har kampbillett til første hjemmekamp i Europakvalifiseringen inkludert. Egen informasjon sendes ut til de aktuelle. 

Har du ikke TIL+ abonnement kan du bestille det her

 

Dersom Gutan tar seg videre til tredje kvalifiseringsrunde spilles kampene 8. og 15. august, og play-off 22. og 29. august. 

Saken oppdateres fortløpende.

Annonse fra Eliteserien: